BEHANDLNINGAR & PRISLISTA

FÖTTER

FOTVÅRD 60 MIN 595:-
Efter ett varmt, avslappnande fotbad slipas och formas naglar o nagelband. Eventuella förhårdnader och sprickor tas bort, fötterna filas mjuka. Behandlingen avslutas med en skön och energigivande fotmassage.
Här behandlas även ev svamp, vårtor, liktornar och nageltrång. Du får även fotstatus med råd & tips om hur du bästa tar hand om dina fötter 

Behandlingen är medicinsk (momsfri)

FRISKVÅRDSFOTVÅRD 60 MIN 695:- (ink moms) Behandlingen börjar med ett varmt och avslappnande fotbad.
Därefter klipps, formas och slipas naglarna. Eventuella förhårdnader och sprickor tas bort och fötterna filas mjuka. 
Behandlingen avslutas med en skön och energigivande fotmassage. Du får även fotstatus med råd & tips om hur du bästa tar hand om dina fötter 

Till denna behandling kan du använda ditt friskvårdsbidrag. (Vi är anslutna till ActiWay & Epassi)

DELBEHANDLING 30 MIN FR. 320:-
Här behandlas enstaka problem, ex vårta, svamp, liktorn.

LYXIG FOTVÅRD 90 MIN 795:-
En längre och lyxigare fotvård där det även ingår peeling och en längre fot o benmassage.

FOTVÅRD MED GELLACK 75min 795:-
Efter ett varmt, avslappnande fotbad slipas och formas naglar o nagelband. Eventuella förhårdnader och sprickor tas bort, fötterna filas mjuka. Behandlingen avslutas med en skön och energigivande fotmassage.
Behandlingen avlutas med lackning av GELLACK i valfri färg, håller i ca 5-6 veckor utan att flagna eller tappa lystern.         (Här behandlas även ev svamp, vårtor, liktornar och nageltrång vid behov. (Svampdrabbade naglar lackas ej)

PEDIKYR MED GELLACK 570:-
Här lackas tånaglarna i valfri färg GELLACK. Naglarna klipps och formas. Fötterna får sedan en lättare slipning och avslutas med insmörjning av passande crème. 

GELLACK FOT 470:-
Här lackas tånaglarna i valfri färg GELLACK. Naglarna klipps och formas.

WAGGAMAAMA90 min 950:-
Lyxig fotbehandling utan skalpell och fil. Denna behandling är för dig som har fina friska fötter men vill ha dem ännu finare. Efter det sköna fotbadet får du en peeling med havssalt, varpå du får en avslappnande svalkande gel, som följs av varma omslag. Inpackning på fötter med anpassad balm och varmt paraffinbad. Under tiden får du hårbottenmassage eller handmassage, beroende på din önskan. Behandlingen avslutas med massage av fötter och ben. 

MIMADA 120 min 1390:-
Lyxigaste fot- och handbehandlingen, presentkortens Rolls Roys. Efter ett skönt fotbad får du peeling med havssalt och avslappnande svalkande gel. Varma omslag på fötter. Efter denna sköna start, tas förhårdnader bort, naglar och nagelband formas. Du får sen ett handbad, peeling på händerna och insmörjning med anpassad crème för dina händer. Paraffinbad på händerna. Under inpackningen av händer får du ben och fotmassage. 

MASSAGE

MEDITIATIV MASSAGE 60 min 690:-
Massagen börjar med att du ligger på på rygg och får huvudmassage för att få dig att bli djupt avslappnad. Massage över dekolletage, nacke, axlar och överarmar. Sedan övergår massagen till ben och fötter och avslutas med rygg. 

SABRA MASSAGE 90 min 950:-
Torrpeeling varvas med varm oljemassage. 

AROMA MASSAGE 90 min 950:-
Lugn personanpassad massage avslutas med ansiktsmassage. 

DIN STUND 90 min 950:-
Kombinera en egen stund efter dagsformen.

 

-ÖNSKAR DU PAKET MED HÅR & FOTVÅRD INFÖR EX BRÖLLOP, FEST OSV VÄNLIGEN KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG.- 

- Använd gärna ditt friskvårdsbidrag hos oss -


18836152_1009252719210190_671550832_o.jpg

IDA NILSSON

TILL MIG ÄR ALLA TYPER AV FÖTTER VÄLKOMNA. ALLTIFRÅN ATT DU VILL HA ETT SNYGGT OCH HÅLLBART LACK PÅ TÅRNA, TILL ATT DU SÖKER FÖR SPECIFIKA BESVÄR.

TILLSAMMANS KOMMER VI FRAM TILL VAD DINA FÖTTER BEHÖVER.

JAG ÄR UTBILDAD MEDICINSK FOTTERAPEUT PÅ AXELSONS GYM.INSTITUT SEDAN ÅR 2013. JAG HAR TIDIGARE VARIT ANSTÄLLD PÅ HÄLSOBRUNNEN I VARBERG MEN SEDAN 2014 DRIVIT MITT EGNA FÖRETAG.

18870452_1009252772543518_172899399_o.jpg

LISBET FINSKAS

INTRESSET FÖR MÄNNISKOR HAR FUNNITS NATURLIGT SEDAN UNGA ÅR. ATT TA HAND OM ANDRA OCH SE PERSONER VÄXA HAR VARIT EN SJÄLVKLARHET OCH DRIVANDE FÖR MIG. JAG HAR SOM MÅL ATT VID VARJE BEHANDLING FÅ EN "NÖJD KUND", TILL EN "MYCKET NÖJD KUND".

PÅ PAUS ERBJUDER JAG FOTVÅRD FÖR PROBLEMFÖTTER ELLER AVSLAPPNING.

ÄR DU STRESSAD OCH ENERGILÖS KAN JAG ERBJUDA DIG EN PERSONANPASSAD MASSAGE.